“Als Notion specialist help ik zelf ondernemers om meer overzicht te krijgen oa in hun processen. Mijn eigen projecten werden steeds groter en hoe fijn ik mijn eigen Notion omgeving ook had ingericht, ik merkte dat ik grip op mijn eigen energie en planning begon kwijt te raken. Tijd voor actie.

Ik vertelde en Melissa vroeg door en vulde aan tot we mijn proces voor de uitvoering van mijn projecten helemaal scherp hadden. Dit was zo verhelderend. Het was zo praktisch dat ik de dag erna meteen ermee aan de slag kon en ook ben gegaan.

Wat Melissa doet gaat zo veel verder dan timemanagement, de training van haar heeft veel impact gehad (en nog steeds!) op mijn manier van werken. Waarbij ze goed kijkt wat bij mij past.”

Astrid van de Nieuwenhof, Aranea Advies

“Het is een duidelijk programma waar structuur in zit. De trainer weet de tijd goed te bewaken en zorgt er tegelijkertijd voor dat de groepsleden hun zegje hebben kunnen doen. Hun inbreng gewaardeerd wordt. Inhoudelijk is het een leerzaam programma met tips over hoe het werk ingedeeld kan worden, suggesties en verbeter methodes. Daarnaast wordt je gedreven te reflecteren op je huidige werk voorraad aanpak en waar je eventueel de geleerde tips op kunt toepassen.

Daarnaast vind ik je als trainer heel erg goed. Heel ervaren, begripvol, empatisch, meedenkend, tegelijkertijd weet je de deelnemers te betrekken en je aandacht gelijk te verdelen en vast te houden met het oog op de tijd. Kortom een aanrader!”

Urgentiemedewerker bij een woningcorporatie en deelnemer programma ‘Van frictie naar flow’

“Met ons team een training bij Melissa gevolgd. Deze training, die uit meerdere sessies bestond, heeft ons geholpen om meer structuur en overzicht in ons werk aan te brengen.

Daarnaast gaf het ook een boost aan het samenwerken als team! Melissa weet waar ze over praat en geeft de sessies op een leuke “speelse” manier, waardoor het continu boeiend blijft!

Fijn om op deze manier even uit de waan van de dag te stappen en de mogelijkheden te onderzoeken om efficiënter te werken.”

Julie Lelieveld, Seniorenmakelaar Delft bij Vidomes, Woonbron, Stedelink

“Ik heb Melissa leren kennen als een positief, empathisch en sensitief persoon. Melissa is oprecht geïnteresseerd, kan goed luisteren en staat open voor een goed gesprek, zonder direct te oordelen. Melissa heeft mij geholpen door de goede vragen te stellen, zowel over zakelijke vraagstukken, als over mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ze is ook ijzersterk in projectmatig werken, vanuit de bedoeling van een organisatie. Ze durft hierbij de weerstand op te zoeken als dat nodig is, wat uiteindelijk het bereiken van een goed resultaat ten goede komt.”

Jeroen Hoek, manager bedrijfsvoering bij Stichting DSV